Disco feestkleding

Disco kledingBinnenkort een discofeest en bent u opzoek naar disco feestkleding en aankleding?

In onze webwinkel www.luchas-promotions.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan disco kleding, aankleding en disco decoratie. Omdat wij direct uit voorraad leveren heeft u vaak al uw bestelling de volgende dag in huis. Bestel snel uw disco kleding en aankleding online. Bestellingen die voor 15.00 uur binnenkomen worden de zelfde dag nog verzonden! Bestel snel uw disco kleding en disco decoratie online en betaal veilig met ideal, paypal of achter af met klarna!( Eerst zien dan betalen!)

De Oorsprong van disco en disco feestkleding

Elementen uit de discomuziek waren begin jaren zeventig voor het eerst te horen, zoals Isaac Hayes‘ soundtrack bij de film Shaft uit 1971. In het algemeen kan gesteld worden dat de eerste disconummers in 1973 werden uitgebracht, hoewel velen Manu Dibango‘s Soul Makossa uit 1972 als de eerste disco-opname beschouwen. De term “disco” werd op 13 september 1973 voor het eerst gebruikt in het artikel “Discotheque Rock ’72: Paaaaarty!”, geschreven door Vince Aletti van het magazine Rolling Stone.[1] Aanvankelijk waren de meeste disconummers enkel bedoeld voor het discotheek-/danspubliek, in plaats van algemeen publiek, zoals radioluisteraars. Er zijn echter ook veel aspecten die naar het tegenovergestelde neigen; populaire radiohits werden ook in discotheken gedraaid, zolang ze een makkelijk te volgen patroon hadden, dichtbij 120 beats per minute. De meeste jaren zeventig-liedjes in het discogenre hebben een makkelijk te herkennen vierkwartsmaat.

 
Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Deze website is gemaakt door Dutch Grafix te Zeewolde. Copyright Luchas Promotions